Uitnodiging CONFERENTIE BIJ BOOST OVER BOOST MET BOOSTERS

Wanneer:
22 juni 2018 @ 12:25
2018-06-22T12:25:00+00:00
2018-06-22T12:40:00+00:00

Uitnodiging

22 JUNI – CONFERENTIE – BIJ BOOST – OVER BOOST – MET BOOSTERS

én met de Vrije Universiteit en het stadsfestival We Make The City

– BOUWEN AAN EEN INCLUSIEVE STAD –

Bij BOOST komen iedere dag allerlei mensen. Die op allerlei manieren met elkaar optrekken. De een geeft taalles en luncht mee, de ander oefent Nederlands en maakt foto’s. Iemand anders komt voetballen en praat met een raadslid, en een vierde persoon organiseert een bijeenkomst en sluit ‘s avonds het pand. De een komt al twee jaar, de ander doet een paar maanden mee. Mensen trekken met elkaar op, zetten zich in, stellen elkaar vragen, vertellen verhalen, eten en dansen met elkaar.

De Refugee Academy van de Vrije Universiteit (VU), het 5-daagse stadsfestival We Make The City en BOOST organiseren een conferentie om samen te onderzoeken wat er voor nodig is om van Amsterdam een stad te maken waar plek is voor iedereen en waar we onderling verbonden zijn. Hoe kunnen we dat doen? Hoe maak je ruimte voor elkaar en hoe maak je contact met elkaar? Hoe doen oude en nieuwe Amsterdammers hier in mee? Misschien kunnen plekken als BOOST helpen …

Halleh Ghorashi, hoogleraar Diversiteit en Integratie aan de VU, leidt de bijeenkomst.

Wetenschappers, stadsmakers, en alle vluchtelingen, buurtbewoners en partners van BOOST zijn van harte welkom om mee te doen aan de conferentie Bouwen aan een inclusieve stad! Het wordt vast een heel bijzondere middag, en we hopen velen van jullie te zien!

Vrijdagmiddag 22 juni bij BOOST: inloop vanaf 14.45 uur, start 15 uur, en om 18 uur sluiten we

af met een drankje en hapje.

Aanmelden kan via: https://www.formdesk.com/refugeeacademy/bijeenkomstboost, met een mail aan info@boostamsterdam.nl of mondeling bij Karin van BOOST.