Uitnodiging vrijkaarten voorstelling ‘Multiculti Happinez’

Wanneer:
17 september 2018 @ 20:00 – 21:00
2018-09-17T20:00:00+02:00
2018-09-17T21:00:00+02:00
Waar:
Muiderkerk
Kosten:
Gratis
Contact:
Alinde Hoeksma
0629408156

Beste heer, mevrouw,

Graag nodig ik jullie (collega’s en mensen die bij jullie bijeenkomsten komen) van harte uit voor een bijzondere voorstelling as. maandagavond. Excuses dat dit zo kortdag gebeurt. De voorstelling raakt qua thematiek precies aan waar jullie als organisatie mee bezig zijn: het gaat over integratie/inburgering, racisme en geluk in de multiculturele samenleving. We bieden jullie graag vrijkaarten aan (onbeperkt want we hebben genoeg plek in de kerk waar we spelen).

Het gaat om de voorstelling ‘Multiculti Happinez’ aanstaande maandagavond 17 september in de Muiderkerk (naast het Oosterpark). De voorstelling begint om 20:00u. Vanaf 19:30u openen de deuren met Hebreeuwse koormuziek. Daarna wordt er een voorstelling gespeeld door 5 theatermakers. De voorstelling duurt 60 minuten en is een combinatie van muziek, verhalen en theater.

Meer informatie: https://vloekenindekerk.nl/diensten/2018/7/30/muiderkerk-op-zoek-naar-geluk-3-multiculti-happinez
Of bekijk de flyer in de bijlage.

Als u mij (per mail) laat weten met hoeveel mensen jullie willen komen, dan zorg ik dat de kaarten klaar liggen. (Dat mag ook last minute op maandag.) Als er vragen zijn, hoor ik ze graag.

Lees hier tot slot 2 publieksreacties:

Nora Aamour, oprichter Samen Sterk Vrouwen West: “Deze voorstelling toont heel mooi de verhalen van zowel Nederlanders als allochtonen. Het zou door alle politici uit Amsterdam, maar ook uit Den Haag, gezien moeten worden. In het politieke integratiebeleid wordt weinig rekening gehouden met mensen en hun verhalen. Deze voorstelling geeft een inkijk in de schaduwzijde daarvan. Voor ons als Marokkaanse vrouwen waren de scenes over inburgering heel herkenbaar. Ook vond ik de spelers prachtig met een mooie uitstraling en interessante kijk op de multiculturele samenleving.”

Turks-Nederlandse publicist Yesim Candan: ‘Ik ben dankbaar dat Vloeken in de Kerk deze belangrijke voorstelling gemaakt heeft. Het laat alle ongemakken van de multiculti samenleving op een mooie en speelse manier zien. De voorstelling prikkelt mensen over onze aannames over anderen. Iedereen zou moeten komen kijken om een mening te kunnen vormen hierover.’


Hartelijke groet,

Alinde Hoeksma
Artistiek leider Vloeken in de Kerk
alinde@vloekenindekerk / 0629408156
www.vloekenindekerk.nl