apr
18
do
Workshop Filmen
apr 18 @ 13:00 – 17:00
Workshop Filmen

Majalla en BOOST organiseren op 17 en 18 april een workshop filmen die gegeven wordt door documentairemaker Remy Vlek. Ben jij actief (geweest) in de media en wil je deelnemen aan deze workshop? Meld je dan aan via redactie@majalla.nl.

Locatie: BOOST
Datum: 17 & 18 april
Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur
Docent: Remy Vlek

Majalla – Arabisch voor tijdschrift – publiceert zo veel mogelijk artikelen uit eigen bronnen, met behulp van betrokken en nieuwsgierige correspondenten in binnen- en buitenland. Dilemma’s gaan we niet uit de weg, we zoeken ze op. Majalla ondersteunt journalisten met een vluchtelingenachtergrond bij het schrijven en publiceren in het Nederlands. De redactie van Majalla komt wekelijks bij BOOST bij elkaar. 

apr
19
vr
Nederlands Blazers Ensemble op bezoek!
apr 19 @ 13:00 – 14:00

Op vrijdag 19 april komt Het Nederlands Blazers Ensemble bij BOOST!

Het Nederlands Blazers Ensemble speelt muziek uit alle windstreken en van alle tijden, en probeert alle muziekstijlen met elkaar te verbinden. Met elk muziekstuk vertellen ze een bijzonder verhaal. En dat komen ze nu ook bij BOOST doen.

Vrijwilliger Frank won via een actie een huiskamerconcert van het Nederlands Blazers Ensemble en stelde voor om zijn tweede huiskamer daarvoor als locatie te nemen, namelijk BOOST! Ontzettend leuk dat dit nu gaat gebeuren. 5 topmuzikanten komen op vrijdagmiddag spelen bij BOOST.

  • Jeannette Landre op de fluit
  • Bart Schneemann op de hobo
  • Bart de Kater op de klarinet
  • Johan van de Linden op de saxofoon
  • Wilmar de Visser op de contrabas

Het programma bestaat uit muziek uit vele landen; Turkije, Balkan, Argentinië, Italie, Frankrijk, Nederland.

Je kan luisteren of mee doen. Iedereen is welkom, dus neem je vrienden en familie zeker mee!