feb
8
vr
BOOST Pitch Training
feb 8 @ 13:30 – 17:00
BOOST Pitch Training

Er zijn veel mensen actief bij BOOST. Het komt voor dat er aan deze mensen gevraagd wordt om te vertellen of presenteren wat BOOST precies is. Het is belangrijk om te weten wat een goede pitch is en hoe hierin een persoonlijk verhaal het beste overgebracht kan worden aan een bepaald publiek. Daarom organiseert BOOST een pitch training. Deze training wordt gegeven door Paul van der Plas, drama & communicatie expert. Hij neemt ons mee langs de opbouw van een goede pitch en de juiste ingrediënten om ieders persoonlijke BOOST verhaal goed neer te zetten.

Het thema van de training is: ‘Wat beweegt jou?’ De deelnemers zullen elkaar inspireren door de verhalen te delen waarom iemand bij BOOST aan de slag is gegaan. Daarnaast zullen wij praten over het ontstaan van BOOST en de reden waarom BOOST er is. Waar staat zij voor? Waar staan wij voor? Wij zullen oefenen met pitchen, en elkaar feedback geven.

De training is bedoeld voor actieve BOOSTers. Wil je meer informatie of deelnemen? Neem dan contact op met Karin (karin@boostamsterdam)

 

feb
13
wo
EHBO Training bij BOOST
feb 13 @ 15:30 – 17:30
EHBO Training bij BOOST

Wil je ook voorbereid zijn als er ongeluk buiten of in je huis gebeurd? Kom dan de Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) training volgen bij BOOST!

Een speerpunt van het Rode Kruis is het vergroten van de hulpbereidheid onder Nederlanders. Om die hulpbereidheid te vergroten geeft het Rode Kruis voorlichtingen in EHBO in en om het huis. In deze voorlichting worden de volgende onderwerpen besproken:

  *   Ongelukken voorkomen = kort de aandachtspunten in huis

  *   Eerste hulp in 4 stappen
*   Eerste hulp bij
*   Vergiftiging
*   Brandwonden
*   Huidwonden
*   Bloedingen
*   Verslikking
*   Botbreuken
*   Voorwerpen in neus of oor
*   Tekenbeten
*   Extra: Blauwe plekken + bulten
*   De huisapotheek

Het Rode Kruis organiseert de workshop in twee dagen. Op 30 januari en 13 februari. Als je de twee trainingen volgt, dan krijg je een certificaat. Er zijn maar 25 plekken! Meld je aan bij Karin (karin@boostamsterdam.nl).

feb
14
do
Info Café Mindfulness
feb 14 @ 15:15 – 16:15

Op 14 februari organiseert BOOST samen met het zorgcafe een info café gezondheid over mindfulness. Meer informatie volgt binnenkort.

 

Wil je meer weten over het info café bij BOOST? Kijk dan even hier. En houdt natuurlijk de website en facebook in de gaten voor nieuwe info café’s.

feb
15
vr
Vrouwencafé
feb 15 @ 12:15 – 14:00
Vrouwencafé

Vrouwencafé! Vanaf december is er een aantal keer het vrouwencafé georganiseerd. We gaan hier heel graag structureel mee door! Vanaf deze maand is er elke eerste en derde vrijdag van de maand een vrouwencafé bij BOOST. Georganiseerd door en voor vrouwen. Waarin gepraat wordt over uiteenlopende thema’s en er ruimte is voor iedereen om onderwerpen en ideeën in te brengen.

Wil je meer informatie over het vrouwencafé? Neem dan contact op met Karin: karin@boostamsterdam.nl

feb
21
do
Info Café Wonen
feb 21 @ 15:15 – 16:15

Op donderdag 21 februari organiseert BOOST samen met de woningcorporaties Ymere en Eigenhaard een Info Cafe Wonen. Deze keer zullen we specifiek ingaan op de onderwerpen woningruil en Woningnet. Meer informatie volgt binnenkort.

 

Wil je meer weten over het info café bij BOOST? Kijk dan even hier. En houdt natuurlijk de website en facebook in de gaten voor nieuwe info café’s.

feb
27
wo
Info Café Medicatie
feb 27 @ 15:15 – 16:15

Op woensdag 27 februari organiseert BOOST samen met het Zorgcafe een info cafe gezondheid specifiek over medicatie. Meer informatie volgt binnenkort.

 

Wil je meer weten over het info café bij BOOST? Kijk dan even hier. En houdt natuurlijk de website en facebook in de gaten voor nieuwe info café’s.