CURSUSSEN

We organiseren niet alleen activiteiten om Nederlands te leren. Je kunt bij BOOST ook allerlei andere cursussen volgen. Check het rooster voor de exacte tijden.

FIETSLES

Wil je leren fietsen en de verkeersregels leren kennen? Kom dan meedoen met de lessen van Nagla Elsayed! Het is een combinatie van theorie en praktijk. Je begint in de gymzaal van BOOST. Zodra je kunt opstappen en goed kunt remmen, mag je mee naar buiten. Na ongeveer twaalf lessen volgt een examen.

Deze lessen zijn voor vrouwen. Wil je als man ook graag leren fietsen? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we naar een mogelijkheid.

NAAILES

In ons naaiatelier worden naailessen gegeven door twee ervaren docenten. De cursisten komen uit India, Eritrea, Syrië, Iran, Afghanistan en Marokko en spreken dus meestal elkaars taal niet. Daarom wordt er tijdens de naailes Nederlands gesproken. Er doen ook twee Nederlandse dames mee met de les en zij helpen dan met de taal. Zo leer je naaien én kun je je Nederlands oefenen!

ENGELSE LES

BOOST biedt Engelse les op drie niveaus, van echte beginners, naar gemiddeld tot ‘Advanced’. Het is bedoeld voor mensen die willen doorstromen naar het reguliere onderwijs, bijvoorbeeld voorbereiden op het schakeljaar, of gewoon Engels willen leren praten.

Wil je je graag aanmelden voor de Engelse les? Stuur dan een email aan anna@boostamsterdam.nl.

 

Naast de klassikale lessen is er ook Engels taalcafé. Dit is op woensdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 16.00 uur. Bij het taalcafé kun je gewoon aanschuiven. Aanmelden is niet nodig.

Voor vragen specifiek over de Engelse lessen kun je een email sturen.

ARABISCHE LES

Lijkt het je leuk om Arabisch te leren? Kom meedoen bij de beginners- of gevorderdengroep van Maher Lakmoush, voor vragen kan je een mail sturen naar: subhi@boostamsterdam.nl