MEEDOEN

Bij BOOST doet iedereen mee. Buurtbewoners, vluchtelingen en andere betrokkenen. Of je nu les wilt krijgen of les wilt geven, zin hebt om te koken of een cursus wilt volgen. Iedereen is welkom.

Op dit moment is BOOST specifiek op zoek naar:

  • Nederlandse taaldocenten. Heb je ervaring in het onderwijs en lijkt het je leuk om Nederlandse les te geven aan nieuwe Amsterdammers? Neem contact op met info@boostamterdam.nl voor de mogelijkheden! Klik hier voor een uitgebreide omschrijving voor NT2 docent bij BOOST.
  • Taalcoaches voor het taalcafé. Lijkt het je leuk om tafelgesprekken te leiden en met bezoekers over uiteenlopende onderwerpen in gesprek te gaan? Neem contact op met info@boostamsterdam.nl. BOOST is voornamelijk op zoek naar extra coaches op donderdag- en vrijdagmiddag. Klik hier voor de vacature voor taalcoaches.
  • English teachers. We are looking for an enthusiastic English teacher to teach at different levels in BOOST! Click here for the volunteer description. Contact info@boostamsterdam.nl if you are interested.

Wil je je aanmelden voor Nederlandse les of een andere cursus? Heb je vragen? Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan onze activiteiten, bijvoorbeeld als taalcoach, huiswerkbegeleider of ergens anders in het programma? Gebruik dan het onderstaande formulier. Of loop een keer bij ons binnen en kom kijken wat er bij BOOST allemaal te doen is.

CONTACT

    ["Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]