MEEDOEN

Bij BOOST doet iedereen mee. Buurtbewoners, vluchtelingen en andere betrokkenen. Of je nu les wilt krijgen of les wilt geven, zin hebt om te koken of een cursus wilt volgen. Iedereen is welkom.

Wil je je aanmelden voor Nederlandse les of een andere cursus? Heb je vragen? Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan onze activiteiten, bijvoorbeeld als taalcoach, huiswerkbegeleider of in de keuken? Gebruik dan het onderstaande formulier. Of loop een keer bij ons binnen en kom kijken wat er bij BOOST allemaal te doen is.

BOOST is van maandag tot en met vrijdag open van 10-17 uur.

BOOST ZOEKT:

Taalcoaches voor in het Taalcafé, ’s middags van 13-15 uur
Het Taalcafé is bedoeld om op een informele manier te oefenen met Nederlands praten. We zoeken mensen die de gesprekken kunnen begeleiden en aansturen, liefst op een vaste middag in de week. Ervaring (met lesgeven) is niet nodig.

Huiswerkbegeleiders, ’s middags van 14-16 uur
Vind je het leuk om mensen te helpen bij hun huiswerk? Vaak gaat het om huiswerk voor de taallessen, maar we helpen mensen ook bij andere vakken, zoals rekenen en wis- en natuurkunde of Engels.

Gebruik het formulier en geef aan waar je belangstelling naar uitgaat.

CONTACT

[wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]