Meet-up The Present Movement

Op 11 februari organiseerde The Present Movement een meet-up bij BOOST. The Present Movement is een fantastische organisatie die zich inzet om het netwerk van ondernemers in verschillende steden te koppelen aan bottom-up vluchtelingenorganisaties. Regelmatig wordt er een meet-up georganiseerd waar samen gezocht wordt naar mooie en duurzame verbindingen. En dit maal was de meet-up bij BOOST over BOOST!

Een groot netwerk van circa 50 ondernemers en ondernemende mensen, met allemaal eigen kwaliteiten en krachten kwam samen in het hart van BOOST. Met elkaar dachten we na over de vraag hoe het ondernemersnetwerk zou kunnen helpen in de ontwikkeling van de snel gegroeide organisatie BOOST. Er kwamen niet alleen prachtige ideeën uit voort maar vooral ook heel veel concreet aanbod. Er was veel energie, positiviteit en bovenal bereidheid om bij te dragen.

Veel dank aan iedereen die deze meet-up mogelijk heeft gemaakt! Samen met The Present Movement zetten we de komende tijd vervolgstappen om het juiste vervolg te geven aan de bijeenkomst.